ASSESSMENTS

Wilt u weten of iemand geschikt is voor een functie binnen uw organisatie? Wilt u inzicht in het potentieel en de ontwikkelingsmogelijkheden van uw werknemers? Waar zitten iemands sterke- en zwakke punten?

Wij ondersteunen u bij de beoordeling van kandidaten en helpen u uw werknemers naar een hoger niveau te tillen door middel van hoogwaardige selectie- en ontwikkelgerichte assessments. Eenmaal aan boord is het van belang om uw werknemers te binden en energiek te houden door te investeren in hun ontwikkeling en zelfsturend vermogen. Door de juiste persoon op de juiste plek te krijgen én te behouden, bespaart u tijd en geld. Wij hanteren twee soorten assessments, waarbij elk assessment een eigen doelstelling heeft:

Selectie assessment

Onze selectie assessments zijn gericht op geschiktheidsvraagstukken bij het werven van zowel nieuw personeel als, bij doorstroom van huidig personeel naar nieuwe posities binnen de organisatie. De assessments zijn competentiegericht, bevatten diverse gevalideerde instrumentaria en het resultaat is een duidelijke en heldere rapportage en geschiktheidsadvies.

Ontwikkelassessment

Onze ontwikkelassessments zijn gericht op potentieel beoordeling en inschatting van groeiperspectief van werknemers en leidinggevenden. Het resultaat is een maatwerkrapportage met een duidelijk conclusie en ontwikkeladvies, inclusief sterkte en zwakteanalyse op basis van competenties of krachtenvelden.

Vanzelfsprekend kunnen onze assessments, indien gewenst, worden aangepast aan uw specifieke eisen en wensen. Bijvoorbeeld door een assessment te combineren met een aantal coachingsgesprekken of een training.

Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u wat anders weten?

Staat het door u gewenst assessment hier niet tussen, maar bent u toch benieuwd naar wat Mentaal Beter Werkt voor u kan betekenen? Stuur ons een bericht via het contactformulier, per mail via info@mentaalbeterwerkt.nl, of bel via 088 010 4321. Wij kijken graag vrijblijvend met u naar de mogelijkheden.