Online zelfhulp

Mentaal Beter Werkt biedt verschillende modules aan die mentale vaardigheden kunnen vergroten en positief bijdragen aan het re-integratieproces. De zelfhulpmodules zijn gericht op werkende of re-integrerende werknemers. De toonzetting van de modules is positief en bevorderd de re-integratie van de werknemer. De werknemer wordt nooit aangesproken als patiënt. Steeds wordt er vanuit gegaan dat de werknemer al over bepaalde vaardigheden beschikt, die door middel van de betreffende module worden uitgebreid.

Als één module in zijn geheel wordt afrond, is de werknemer hier circa één uur mee bezig. Een module bestaat uit informatie, zelftests en oefeningen. Waar mogelijk wordt ondersteuning gegeven aan de re-integratie in de vorm van video’s. Alle modules zijn aantrekkelijk vormgegeven. De modules kunnen los van elkaar worden aangeboden, of in elke wenselijke combinatie.
De modules kunnen zonder begeleiding van psycholoog worden gevolgd. Op aanvraag kan gekozen worden voor aanvullende interventies door Mentaal Beter Werkt.

Meer informatie over zelfhulpmodules?

Bent u benieuwd naar wat Mentaal Beter Werkt voor u kan betekenen in het re-integratieproces van uw werknemer?

Stuur ons een bericht via het contactformulier, per mail via info@mentaalbeterwerkt.nl, of bel ons op 0088 010 4321 .