Werken bij Mentaal Beter Werkt

Mentaal Beter Werkt is een innovatieve organisatie waar een groep enthousiaste professionals werken. We hechten veel waarde aan een informele en dynamische werksfeer. Dit zorgt voor enthousiasme en gedrevenheid bij onze mensen. Persoonlijk, duidelijk en doelgericht gelden, naast vakinhoudelijke kwaliteiten, als belangrijke kerncompetenties.

Wilt u deel uitmaken van Mentaal Beter Werkt?

Als u deel uit wilt maken van Mentaal Beter Werkt, bekijk dan ons vacatureoverzicht hieronder. Mocht daar niet de functie staan die u zoekt, laat ons door middel van een open sollicitatie  weten welke functie u zou willen vervullen.

Vacatures

Medewerker Backoffice voor 24-32 uur per week – Mentaal Beter Werkt – Hilversum

Mentaal Beter Werkt is gespecialiseerd in snelle resultaat gerichte aanpak van psychisch verzuim. Wij bieden gespecialiseerde HR dienstverlening gericht op groei en ontwikkeling. Onze focus ligt op het versterken van de duurzame inzetbaarheid en vitaal houden van uw werknemers én het management. Wij koppelen gespecialiseerde vakkennis op dit terrein aan snelheid van handelen, een proactieve opstelling en focus op werk. Het welzijn, mentale vitaliteit en de zelfredzaamheid naar vermogen van de werknemer staat daarbij centraal. Kortom, bij Mentaal Beter Werkt staat voorkomen van verzuim en activering naar werk op nummer één. Daarnaast bieden wij ook diverse dienstverlening gericht op vitaliteit en gezondheidsmanagement.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een servicegerichte representatieve, enthousiaste kandidaat voor op het hoofdkantoor in Hilversum. Je bent in het bezit van een MBO-4 diploma. Van nature vind je het fantastisch om mensen te ondersteunen, ben je een harde werker en beschik je over een gastvrije instelling. Je bent een ervaren Office gebruiker en je hebt twee jaar ervaring in een soortgelijke functie. Bij gebleken geschiktheid is een vast dienstverband mogelijk. De functie is voor 24-32 uur per week.

Het takenpakket

 • Zelfstandig uitvoeren van administratieve werkzaamheden
 • Onderhouden en beantwoorden van de algemene mailbox
 • Verantwoordelijk voor het aannemen en correct afhandelen van inkomend telefoonverkeer
 • Invoeren opdrachten en inrichten klantportal
 • Planning en beheren agenda’s

Jouw profiel

 • Minimaal MBO (niveau 4) werk- en denkniveau
 • Administratief en commercieel ervaren
 • Kennis van MS office (Outlook/Word/Excel)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent flexibel, oplossingsgericht en stressbestendig
 • Je bent accuraat en klantgericht

Reacties

Ben jij geschikt voor deze functie? Stuur ons dan jouw motivatiebrief en CV toe naar pz@mentaalbeter.nl. Meer informatie over de functie of Mentaal Beter Werkt? Neem contact op met Linda ten Dam, manager P&O.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.