Webbased screener & ROM

Snel inzicht in de problemen

Eerste screening van psychische klachten met direct duidelijkheid

Mentaal Beter Werkt brengt direct na aanmelding de psychische klachten in kaart met de Web Screening Questionnaire (WSQ). Dit is een geavanceerde digitale vragenlijst die via internet toegankelijk is. Digitale screening biedt aanvullende informatie ten opzichte van de eerste indrukken en/of de psychische klachten zoals de werknemer die rapporteert.

Resultatenonderzoek: Routine Outcome Measurment (ROM)

Samen met de digitale screening voeren we ook de eerste meting uit naar de mate van de ernst van de psychische klachten. Dit is het begin van een serie metingen waarmee we kijken of de psychische klachten afnemen en de aanpak daadwerkelijk tot verbetering van het functioneren leidt. De meetresultaten bespreken we steeds met de werknemer.

Een werknemer kan direct worden doorverwezen naar de webbased screener & ROM. Dat werkt heel snel en laagdrempelig. Al op de dag van aanmelding krijgt de werknemer de inloggegevens per mail verstuurd. Met de inloggegevens vult de werknemer de vragenlijst in waar en wanneer hij dat wil. De scores geven een duidelijk beeld van de aard en de ernst van de psychische klachten.  Al voordat er hulp ingeschakeld wordt, is er duidelijkheid. De screener geeft een betrouwbare indicatie. Door tijdig in te grijpen kunnen psychische problemen worden beperkt of zelfs voorkomen.

De uitkomst van de screener & ROM wordt verwerkt in de intake. Wanneer er geen intake is aangevraagd, dan volgt er een korte notitie met een conclusie.

Meer informatie over de screener & ROM?

Bent u benieuwd naar wat Mentaal Beter Werkt voor u kan betekenen?

Stuur ons een bericht via het contactformulier, per mail via info@mentaalbeterwerkt.nl,
of bel ons op 088 010 4321 .